Det å ha en valp har vist seg å være mye mer krevende enn det jeg noengang hadde forestilt meg. Det var flere som sa dette til meg på forhånd, og jeg trodde at jeg skjønte hva de snakket om. Det har i ettertid vist seg at jeg skjønte lite og trodde mye. Jeg hadde hele planen i hodet, først noen uker slik, og så noen uker slik og så videre. Alt gikk rett i dass, valpen er alt, hele tiden 🙂

Valp og Katt . (King Kenny og Paisley)

““Uansett hvor “travelt” det er nå i starten, så er det utrolig moro å ha en valp i huset””


Jeg laget denne blogg siden i den tro at jeg ville være superflink til å lage poster om fremgang med Kenny, rutiner vi har og litt om hvordan Kenny utviklet seg etterhvert.

Den gang ei …

Fremover så blir det kun en post nå og en da, og da uten noen som helst tidsplan.

Ettermiddags tur med King Kenny

Kenny er nå litt over 4 måneder gammel og ting begynner endelig å roe seg litt ned. Han er langt ifra rolig, men han er en del mer «moden», og da blir ting litt lettere. Han får med meg seg mer og det er lettere å få skikkelig kontakt med han. Men hver morgen klokken 04:55 så våkner Kenny med fulladet batteri som varer hele dagen 🙂

Vi har måtte endre litt på mat rutiner og sove tider etter at jeg begynte å jobbe igjen. Det gjør egentlig ingen forskjell, unntatt at det kan bli en del tidlige morgener i helger så vel som i ukedagene. Vi starter nå dagen 04:55, jeg dusjer før jeg slipper inn katten og tar Kenny på en liten 200-300 meter tur slik at han får tisse og legge en liten kabel. Etterpå så spiser han ca 1/3 av det foret han skal ha i løpet av en dag, når han har gjort dette så går vi en litt lenger tur slik at han får gjort skikkelig i fra seg før han blir hjemme alene i noen timer.

Når jeg kommer hjem så tar vi en skikkelig tur så snart jeg er ferdig med å vaske gangen, gjerne 3-5 km og fortrinnsvis i skogen.

Sånn går stort sett ukedagene, unntatt fredagen, da blir det lite tur og litt for mye chill.

«Jeg elsker fredager»

I helgene så slipper jeg han ut i døren til vanlig tid, jeg står bare inne med båndet ut døren, han gjør det han må og vi sover to timer til. Nydelig 👍

I helgene så prøver jeg stort sett å finne nye plasser å gå, og tar gjerne med litt mat og drikke, og candy til Kenny slik at vi kan trene litt på det som vi skal lære. Det blir en kort morgen tur, og gjerne en lang tur rundt lunch tider. Vi går gjerne litt for mye siden han er så ung, men vi går veldig rolige, gjerne 2 km i timen. Så da blir det liksom ikke så galt tenker jeg…

Det kommer mer her, men ikke i dag ☕

Meg og King Kenny på telt tur til Skauerøya 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s