Jeg er så heldig å ha to par tur støvler.


Det ene paret er Alfa Orre som for meg passer best i skog og mark, det andre paret mitt er Crispi Briksdal som jeg bruker på fjellet og vidda.

Alfa skoa har en mye mykere såle, og litt mer «joggesko» feeling enn Crispi skoa som har en knallhard såle der du har lite følelse med underlaget.

Jeg har gått ca 20 mil i begge par, og er etterhvert godt fornøyd.

Når det gjelder å gå inn skoa så gikk det 6-7 mil før jeg begynte å trives med Alfa skoa, men med Crispi så gikk det kun 2-3 mil. Crispi skoa er mye stivere så det burde jo gjerne vært motsatt. Crispi har gjerne en fasong som passer min fot bedre.

Det eneste minuset med Alfa er at jeg har str 43, og skulle hatt 42,5. Alfa selges ikke i halve nummer, og innimellom går dette ut over høyre foten min. Men løsningen for meg ble å bruke to par strømper på lengre turer. En tynn lining strømpe under tur strømpen. (jeg har nå også kjøpt «helkappe» på XXL som jeg legger inni og prøver ut)

Litt «tullete» innlegg, men årsaken er at mange spør om mye rart angående skoa.


Der er stor forskjell på vekten på mine Alfa og Crispi sko:.

Alfa veier 1253 gram på min vekt, og Crispi veier 1805 gram!

Alfa Orre

Crispi Briksdal


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s