Naboklage!

Innleggene her kommer ikke så ofte som jeg håpet at de skulle komme, men det har heller ikke vært så mye som har skjedd her de siste månedene.


Nå har jeg dessverre fått litt å skrive om… 😉

King Kenny er nå 15 måneder +, og på torsdag i forrige uke fikk vi en naboklage på han. Jeg ble informert om at han bjeffet på både inn og ut pust, og at dette pågikk lenge etter at jeg var reist på jobb om morgenen. Jeg tok det med en liten klype salt siden han nesten aldri lager en lyd, og tenkte kanskje at han bjeffet litt akkurat når jeg kjørte av gårde. Som resultat av denne klagen så ble han med på jobb i noen dager (snill sjef) mens jeg prøvde å komme frem til en løsning på dette problemet. På onsdag i denne uken skulle jeg ut en tur midt på dagen og valgte da å sette opp et kamera for filme han, og dessverre så var det akkurat som naboen hadde sagt, så her har jeg virkelig en utfordring.

Jeg har lest meg litt opp “bjeffe halsbånd” med både vibrasjon og sitrus dusj, men ser at de stort sett ikke virker så godt som planlagt når hunden er alene hjemme. Jeg har også vurdert anti bjeff PetSafe Indoor Antibjeff system som sender ut en høyfrekvent lyd når hunden bjeffer, når hunden slutter å bjeffe så stopper ultralyden automatisk. Bur er jo også et alternativ, han er trygg og har det godt i bur, men jeg vil ikke sette han i bur i 9,5 time etter en lang natt og en kort morgen tur.

Hovedproblemet er bjeffingen siden jeg kjører hjemmefra litt etter klokken 5 om morgenen, og naboen skal ikke stå opp før halv sju. Ikke lett med hund i leilighet 🙂

En midlertidig løsning blir å endre arbeidstid (snill sjef igjen), og så vil jeg prøve filme King Kenny i en periode for å se hvor lenge dette pågår, om om det avtar. Dette var overhodet ikke noe moro, men alt kan ikke gå på skinner.

Hvis det noen der ute som har hatt et lignende problem og funnet en god løsning på det, da ønsker jeg veldig gjerne at dere kommenterer på dette innlegget.

Johnny


King Kenny full speed Ahead.

Follow Me

Get new content delivered directly to your inbox.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s