Dette blir litt som en “re-post” av mitt innlegg fra september 2019 (LINK)

Men nå har jeg endelig funnet motivasjon til å gjøre en skikkelig jobb med bildene, selv om det er mobilbilder, og jeg har laget en liten video snutt bare for treningen sin del. Jeg har fått skikkelig lyst til å prøve meg med litt video, men ser fort at dette er en helt annen type arbeid, både med tanke på tid, lagringsplass og programmer. Uansett, her er video og fotoalbum. Ha en vakker påske videre 🙂

Fotoalbum fra turen: Adobe Portfolio Album


YouTube videoen:

Det tok litt tid, men video har aldri vært det jeg har prioritert eller fått skikkelig teken på.

Men den eneste måten å bli bedre på er jo å trene, så her kommer en snutt på noen sekunder fra vår tur i 2019. Det var en kort men lærerik tur. Dette er filmet ved Mannevatn ikke langt fra Haukeliseter. Fiskekort hadde vi, men fiskelykken var ikke med oss.

Jeg kommer til å laste opp flere videoer av «samme typen» etter hvert som jeg får litt mer taket på dette.

Jeg laget et lite blogg innlegg om turen i fjor høst, det kan leses her:   LINK

Bilder fra turen: https://johnnyjohnsen.myportfolio.com/2019-hardangervidda-hike

Og selve video snutten:-)

Hardangervidda 2019 Mannevatn

Jeg bruker gratis musikk og den er kreditert etter instrukser under her.

Musikk brukt i video: Into the J by Admiral Bob (c) copyright 2020 Licensed under a Creative Commons Attribution (3.0) license. http://dig.ccmixter.org/files/admiralbob77/61106 – Ft: Geoffpeters

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s