Ny dag på tur

Dag nummer to av vår Korona time out.

Denne natten har vært alt for kald, jeg kjenner nå at jeg ikke er skapt for vinter camp, og jeg har heller ikke utstyr til dette. I natt tipper jeg at det var ca. minus 7, og det ble faktisk alt for kaldt for meg. Men i fire tiden i morges kom det et vær skifte, etterpå så ble alt mye bedre 🙂

Dagen i dag startet vi med en god frokost før vi tok oss en tur på opp på nordsiden av området der vi har camp for å prøve å bli litt bedre kjent i dette området. Vi planlegger gjerne å prøve å få tatt noen dyrebilder med min nye zoom linse her i løpet av året. Jeg tok med meg lunch, ei øl og angrer nå bittert på at jeg lot kikkerten ligger igjen hjemme. 

Neste natt skal det bli «kun» minus 3, så den bør bli bra 👌

Follow Me

Get new content delivered directly to your inbox.

2 kommentarer om “Ny dag på tur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s