24 mai 2020

Turen denne helgen ble faktisk en av de bedre turene vi har hatt, selv med noen heftige vindkast, og ekstremt mye nedbør i en periode. Jeg kommer tilbake litt senere med et skikkelig innlegg om turen, men jeg kan love at det er lærerikt å telte med hund i skikkelig uvær for som ikke har gjort dette før. Det var utrolig godt å ha testet dette ut før ferien, da kan det bli flere slike dager, og da er det betryggende å vite at det fungerte veldig bra!

Ett av mange bilder som ble tatt i løpet av helgen.

Grunnen til at jeg skriver dette innlegget nå er at jeg ønsker å fortelle dere at jeg lager noen Adobe album som jeg deler offentlig, og i løpet av et par uker så kommer jeg til å lage et eget album for bilder som er publisert her på bloggen. Jeg kommer ikke til å ta med masse vei beskrivelse bilder og slikt, siden dette ikke er relevant. Jeg ønsker å samle sammen bilder fra turer som har vært, og kommende turer i et album som skal hete: “MyKennys” Dette albumet vil bli å finne sammen med de andre via linken i headeren på denne bloggen, “Photos”.

En annen grunn til at jeg skriver dette nå er at jeg i 2020 har bestemt meg for å lære mer om foto, og om det å ta bilder ute i naturen. Jeg har funnet noen utvalgte fotografer som jeg følger på YouTube og Twitter, og nesten samtlige av disse referer veldig ofte til deres Instagram konto for eksempler, beskrivelser og til og med “kurs”. Jeg har gått noen runder med meg selv siden jeg allerede har slettet Instagram 3-4 ganger de siste årene, hovedsaklig på grunn av alt for mye reklame og såkalte “konkuranser”. Jeg har også særdeles lite til overs for Instagram sin eier, Facebook!

Men, et stort et, jeg har i dag opprettet en ny Instagram profil, jeg kommer til å endre den til bedrifts konto med egen epost adresse. Her kommer jeg selvfølgelig til å poste masse bilder fra våre turer, og andre bilder jeg får lyst til å dele. Jeg er ikke typen som lar en app ligge i dvale 😉 (det burde jeg gjerne gjort av og til…)

Follow Me

Get new content delivered directly to your inbox.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s