Ferien nærmer seg med stormskritt

Nå er det bare en uke igjen til jeg starter ferien min, og det gleder jeg meg veldig til.

Det skal bli veldig godt med en timeout fra hverdagen, og spesielt siden min arbeidsgiver skal redusere antall ansatte med ca 20%

Jeg har en plan A, B og C, så noe moro bør det bli i løpet av de ukene jeg har ferie.

Hovedplanen er som tidligere nevnt å få tatt noen dager på Hardangervidda Øst for så å avslutte med Hjortejakt på Vestlandet.

Her om dagen var jeg så heldig at jeg fikk meg et par med nye turstøvler i gave av broderen med fam., jeg hadde håpet å få gått litt i de før turen starter slik at jeg kan bruke dem på turen og under jakta senere. Jeg sliter litt med en vond venstre ankel og de nye støvlene er en del høyere enn de jeg har fra før, så derfor håper jeg at det kan gi nok støtte slik at ankelen ikke hovner opp.

“De turstøvlene jeg har brukt siste halvannet året heter Crispi Briksdal, de jeg fikk i gave og skal prøve ut nå heter Crispi Hunter”

Per i dag så melder YR.no regn de første dagene av ferien, så da holder jeg igjen litt å blir hjemme noen dager i påvente av bra vær. Om det kommer noe regn på turen gjør ingenting, men jeg ønsker ikke å starte i regn, og i allefall ikke hvis jeg vet at det skal regne noen dager. Jeg kan jo ikke belage meg på å slå ihjel tiden med fiske siden det er forbudt å fiske der oppe under Reinsjakta.

YR.NO

I kveld så skal jeg gå igjennom å sjekke at jeg har alle tingene jeg trenger, og sjekke hvordan regntrekket passer på sekk med liggeunderlaget festet på utsiden. I morgen så skal jeg ta en gjennomgang av alt av drikke, candy og mat som skal være med. Det er greit å ha alt dette på plass i litt god tid.

Neste uke blir det pakking av sekk, og så må jeg også finne ut hvilke klær jeg velger å gå med. Det er ikke så lett når det variere mellom 22 og 7 grader, vindstille og liten kuling der oppe.

Sekken jeg bruker heter Gregory Baltoro Pro 95 liter, på denne er det en spenne som er gått stykker, men Gregory sender meg en ny en på garantien slik at jeg har dette på plass før ferien.

Teltet vi har er et Hilleberg Nammatj 2 GT med bunnduk. Dette er et stort og solid telt, og derfor er det ganske tungt også, tror det er ganske nøyaktig 4 kg med alt.

Så når sekken er pakket med telt, sovepose og liggeunderlag så er den allerede over 9 kg. Og da har en jo ikke startet å pakke alt det andre som en må ha med. Jeg skal prøve å være kritisk på pakkingen denne gangen, men som regel så ender jeg alltid opp med en alt for tung sekk.

“Tur utstyr som skal kjøpes inn i fremtiden blir kun kjøpt i lett eller superlett utgave! ”


Men føst må vi se F2 og F1 fra Spania 😉

(En av oss elsker motorsport)

Follow Me

Get new content delivered directly to your inbox.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s