I dag skulle vi reist til Hardangervidda, men grunnet været så er turen utsatt. Plan A er å ha en ukes tid på Hardangervidda i løpet av ferien, men ikke for enhver pris. Per i dag så er det stiv kuling, regn og sludd der oppe, og da sitter vi heller hjemme å venter litt for å se hvordan dette utvikler seg. Jeg har en plan B og en plan C i tilfellet det skulle bli behov for dette.

Jeg har VELDIG lyst til å gjennomføre noen dager på Hardangervidda, men det skal være en trivelig tur. Jeg tar ikke den turen bare fordi jeg har planlagt den og absolutt vil. Alle mine turer skal i utgangspunktet være KOS, og da går jeg heller for plan B eller C i stedet for noen få pluss grader og kuling med minus grader på natten.

Men det ser ut til at det kan bli ok på mandag og tirsdag neste uke, regn og dritt på onsdag, men bra igjen på torsdag og ut uken. Så da er vår oppdaterte plan å reise på opp på mandag, teltdag på onsdag, og gå videre på torsdag. Ruten er endret og kortet litt ned iht. vår nye plan 🙂

Follow Me

Get new content delivered directly to your inbox.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s