Klart for avreise til Trondsbu

Nå blir det nok stille her på bloggen noen dager…

Endelig så stemmer alt og vi er pakket og klare, turen starter i morgen. Vi har ventet litt på grunn av været, hadde ikke lyst til å starte i regn, sludd eller kuling. Men nå ser det ut til at det blir et ørlite vær skifte i morgen ettermiddag, så da benytter vi sjansen og starter turen vår.

Vi har pakket mat og annet slik at vi skal kunne være ute i minimum 10 dager om vi skulle ønske det, og av den grunn blir dette den tyngste sekken jeg har gått med!

I videoen under så sier jeg at den er 39 kg pluss drikke, GPS og kamera. Dette stemmer ikke helt siden jeg også har med en liten niste og frukt til dag en, pluss litt fersk mat til kvelds 🙂 Så vekten på sekken blir faktisk 43 kg den første dagen. Men dag to blir noe lettere, og etter det så blir den jo ca 1 kg lettere per dag. Dette blir knallhardt for en gammel utrent kropp, men jeg får ta det rolig og unngå skader så blir jo alle turer lette etter dette 🙂

Turen stater ved Trondsbu og går innover mot Sandhaug, jeg har lest at det er utrolig mye folk og telt der oppe i år, men vi satser på at det er noe mindre trafikk der oppe etter at de fleste er ferdige med ferien og skolene har startet igjen.

Vi kommer tilbake med mye mer etter endt tur, jeg håper at jeg kan være flink til å ta noen notater hver dag slik at jeg har noe å legge ut etter turen. Og jeg kommer også til å filme litt for å bli bedre til det også 🙂

Takk.


Follow Me

Get new content delivered directly to your inbox.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s