Hei alle sammen.

Jeg har egentlig flyttet fra WordPress til Squarespace for lenge siden. Men så traff jeg en gammel Google Pluss kompis på Hardangervidda som savnet en mulighet til å få en epost hver gang jeg poster ett innlegg (ikke veldig ofte), og da jeg måtte betale ekstra for å legge til dette så begynte jeg å tenke litt på WordPress igjen. WordPress er jo en plass jeg har tilbragt hundrevis av timer, så dette er en plass jeg føler meg hjemme. Og alle blogger jeg «abonnerer» på er jo faktisk WP blogger…

Av denne grunn så velger jeg å kjøre litt dobbelt frem til våren eller noe, bare for å prøve ut dette igjen. Jeg kjører gratisversjonen frem til jeg tar en eventuell avgjørelse på å flytte inn hos WP igjen 🙂

Jeg har allerede flyttet inn her på WordPress – JohnnyJohnsen.com

PS: Han karen jeg traff der oppe på vidda er en som skriver kjempe bra. Og han poster ikke en kort setning med masse bilder slik jeg kan finne på å gjøre. Jeg anbefaler virkelig å følge John Holme (ikke Holms) her på WordPress 😉

Jeg hørte også rykter om at det finnes et nettsamfunn på WP som kan brukes på en G+ måte for de som har en konto her, som for eksempel WP Symposium Pro….

Hvis noen har erfaring med WordPress Forum / Community / WP Symposium så er jeg veldig nysgjerrig på å få vite hva dere mener om dette?

Det hadde vært moro om dere kunne lagt igjen en kommentar slik at vi kunne fått vite litt mer om dette 🙂

Tusen takk 🙂

Mr. John Holme ved Sandhaug.

Follow Me

Get new content delivered directly to your inbox.

2 kommentarer om “Hei alle sammen.

 1. Tusen takk for flotte ord Johnny! Og på selveste bursdagen min!
  Ønsker så gjerne å få mer aktivitet på WordPress. Selv om det er en blogg, kan en poste lettbeint humor, utfyllende artikler og en masse imellom. Med «likes», kommentarer og deling kan nettopp WP bli sosialt.
  Kanskje vi kan få det til..

  Likt av 1 person

  1. Gratulerer masse med dagen ungdom 🙂
   Dette var moro!!!
   Jeg kommer til å senke listen ganske langt ned her på WP for å få igang noe, har jo G+ abstinenser etter at jeg traff dere på Sandhaug.
   Dette må vi få til.
   Håper at du/dere har hatt en flott dag, hils fruen og kos dere masse så snakkes vi mer her etterhvert 🙂
   Tror nok jeg flytter inn igjen på WP sakte men sikkert…

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s