Forsøk på en liten oppklaring

Jeg blir nødt til å oppklare ymse ting før jeg begynner å sy i sammen det jeg har av video materialet fra turen vår.

På grunn av villrein jakten som pågår oppe på Hardangervidda og varer ca en måned så ble mine turplaner endret underveis, stort sett hele tiden. Jeg endret planer flere ganger per dag, helt frem til jeg slo meg med ro at jeg gjorde best i å følge de råd som ble gitt, og holde meg unna jakt terrenget. Og av den grunn så er det jeg sier i de kommende videoene ikke nødvendigvis korrekt. Derfor ønsker jeg å informere om dette på forhånd som en liten oppklaring på hvorfor jeg endrer mening hele tiden. Grunnen er sprikende råd fra flere forskjellige jegere.

På tur innover med sekk.

Jeg skulle til Besso, Bessevannet, Dimmedalen og Olsenhylen med mer. Men jeg ble værende på Sandhaug hele tiden unntatt når jeg gikk fra og til Trondsbu der jeg parkerte bilen. Jeg hadde noen korte turer til nutene i området for å ta bilder, og jeg har faktisk over 400 bilder med meg på minnekortet.

Jeger på vei innover mot Sandhaug.

Jeg har også ganske mye video materialet, av meget varierende kvalitet. Ikke med tanke på kvaliteten på selve video filen, men mer med tanke på innholdet der jeg snakker en del tull. Jeg velger faktisk å ta med en del tull preik, når jeg er helt i kjelleren og når jeg snakker med meg selv og har det som kan kalles noen ganske så tørre kommentarer. Skal dette bli gjort på en skikkelig måter så blir jeg helt nødt til å være meg selv, på godt å vondt . Hvis jeg babler vei uten å forklare godt nok hva det handler om, vær snill å legg igjen en kommentar så skal jeg oppklare dette. På turene våre så vil jeg prøve å snakke til kameraet på en avslappet måte, som om jeg snakker med en venn. Dette er den eneste måten dette kan funke for meg.

Om turen:

Turen ble avkortet gange kraftig både i km og i tid grunnet reinsjakt, nå vet dere dette før jeg syr sammen videoene til 2 eller 3 YouTube videoer. Det jeg sier stemte da, men stemmer nødvendigvis ikke nå lenger.

Jeg og Kenny hadde en utrolig flott tur, med masse gode opplevelser. Og som alltid så lærte vi en hel haug om oss selv og om det å være på tur. Turen var helt topp , og det er ingen sure miner fordi den ikke gikk helt etter planen.


Hjertelig tusen takk for at dere så på denne videoen, og så håper jeg å ha klar den første tur videoen til dere utpå høsten en gang…

Tusen takk, og jeg setter stor pris på hvis du ønsker å abonnere på kanalen vår.

Fotoalbum fra turen, bilder blir lagt inn fortløpende.


Dere finner oss også her:

Photo

Albums

YouTube

Twitter

Flickr

Bilder av King Kenny


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s