På tide med ny vær app.?

Jeg er ikke veldig imponert av Yr.no sin nye app. og har av den grunn startet med å teste ut en ny app. som jeg har hatt gode erfaringer med tidligere.

Bakdelen med den viser seg å være at den har bommet litt på time varslene de siste dagene, og dette er noe jeg bruker veldig aktivt når jeg bestemmer meg for å gå tur med King Kenny. Appen har vist opphold de neste 50 min, så har det kommet noe regn. Det er ikke noe stort problem, men det skjer normalt sett ikke med Yr.no appen. Det hjelper ikke mye om den er flott å se på og har utmerket funksjonalitet om den ikke melder korrekt vær.

Appen jeg har valgt å teste ut som en erstatning for Yr.no i en periode heter AccuWeather, og den ser helt fantastisk ut både på iPad og mobil, men spesielt på iPad!

Min største utfordring nå er vindstyrke…

I mine yngre år ombord på båter og i marinen så ble vindstyrke målt i knop, helt topp. I ettertid så har jeg lært meg meter per sekund, også helt topp. Men nå må jeg lære meg km/t, utfordrerne!

Men det er vist bare å ganger meter per sekund med 3,6 for å komme frem til km/t, så jeg får se på det som en bitte liten hjerne trim 🙂Et bilde av min datter ute i vindstyrke på
28,5-32,6 m/s på Orre stranden i Rogaland.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s