The end – Instagram


Som dere har sett så har begynte jeg å legge ut mine “beste” instagram bilder her på bloggen etter at jeg bestemte meg for å slette Instagram for godt. Jeg valgte å legge ut ett og ett bilde sammen med en liten tekst, helst den samme teksten som var brukt den gang bildet var lagt ut på Instagram. Men her sviktet Appel Note meg og i en oppdatrings prosess så hadde jeg pluttselig flere notater med kun en overskrift der bildet og beskrivelse manglet, det gjør ikke så mye siden jeg stort sett husker hvilke bilder jeg hadde lagt ut, men en smule irriterende er det uansett.

Å poste Instagram bilde 1 av 30 osv. ble litt rotete her inne, og det tok alt for mye plass på «Velkomst Siden» (hjem).

Derfor kommer jeg til å dele de siste bildene inn i tre innlegg. Det første blir da bilde 14 til 20, så lager jeg en fra 20 til 25 og den siste fra bilde nummer 25 til og med bilde nummer 30. Jeg legger nok bildet på en side og tekst på andre siden. Så får vi komme oss videre med kun Flickr, Twitter og WordPress 🙂


Linker til alle mine nåværende lokasjoner online:

Twitter: https://twitter.com/turkompis

Blogg: https://turkompis.blog

Foto album: https://johnnyjohnsen.myportfolio.com

YouTube: https://youtube.com/channel/UCu2I72eWdfcDVcG5Rlzv6Ww


Jeg legger ved et mobil bilde fra gårsdagen her i Lillesand.

Vi ønsker dere alle en flott søndag videre 🐾😎


  • Tur til Udvår – 8 juni 2018
    Turen gikk fra Lillesand, via Kristiansand og så til Udvår rett sør vest for Søgne.
  • Tur til Skauerøya
    Denne helgen så var bål forbudet opphevet, så det ble mange timer foran bålet med litt godt i glasset.
  • We will have a new family member
    Just before the moose hunting started Zeizz met a «girl», the had a good time together and the result of this was born today 20th November 2018. One of the 8 puppies will be named King Kenny 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s