Tittelen er muligens litt missvisende siden dette handler om isfiske.


Jeg har ikke vært på isfiske siden jeg var liten gutt og var med min far og bestefar så derfor blir dette som en jomfrutur å regne. Jeg har kun vage minner fra de turene som stort sett var på ferskvann, men jeg mener å huske at vi fisket på sjøis på Kaldvellfjorden i Lillesand og ved Hamresanden noen ganger.
I dag er jeg så heldig at jeg er blitt invitert med ut på isfiske på Grimevann her ved Lillesand, jeg trenger kun å ta med stol, varme klær og kaffe, resten ordner de. Dette sa jeg selvføgelig ja til med en gang, glede meg til å tilbringe en søndag ute.

Tursuget er blitt fryktelig sterkt de siste dagene, men jeg sliter med å sove ute når det passerer 10 kalde.

Så nå har jeg pakket Gregory sekken min med varm jakke, kaffe, niste, kokt vann og jeg har også tatt med meg et par tre poser med kakao. Til King Kenny så har jeg pakket Jervenhi, pledd og en varmeflaske. Ja ja ja, varmeflaske, ikke bortskjemt den karen🙂
Dette blir en lære tur oss, og hvis vi liker det så kan vi gjerne ta med teltet og overnatte på en av holmene der ute når det blir noe mildere.

Klar for en dag på isen.
 • Påsken 2021
  Påsken 2021 var planen å komme seg ut på tur om værmeldingen var bra. Vi hadde to tre alternativer, første valget var å gå opp til toppen av Ormtjønnfjellet i Telemark. Det ble førstevalget, og turen startet i lunch tider på skjærtorsdag, drøyde det til litt utpå dagen siden det regnet der oppe hele onsdagen,…

  Continue reading → Påsken 2021

 • Pakkelisten min
  Det finnes utallige pakkelister der ute, for meg er det helt nødvendig å ha pakkeliste som inneholder de viktigste tingene.
 • R-verdi på liggeunderlag
  R-verdien på liggeunderlag gjenspeiler isoleringsevnen og forteller deg hvor godt liggeunderlaget isolerer mot bakken du ligger på.
 • Jomfruturen på Grimevann
  I dag er jeg så heldig at jeg er blitt invitert med ut på isfiske på Grimevann her ved Lillesand, jeg trenger kun å ta med stol, varme klær og kaffe, resten ordner de.
 • Video nummer to ble en fra 2017
  Dashbord kamera test før Norge på langs turen i 2017

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s