Nybegynner på Hardangervidda 2020

Endelig!

Snakk om sløvpeis, det tok hele 8 månder før jeg fikk somlet meg til å starte på videoene fra vår 2020 Hardangevidda tur.

Jeg laget en «oppklaringsvideo» i september 2020, og det er faktisk utrolig liten vits i en «oppklaringsvideo» så lenge jeg ikke følge opp med noe å klare opp i.

Snakk om amatør!

«Oppklaringsvideo September 2020»

Men men, nå har jeg lært litt om det også, lag det mens det er ferskt, eller gi f….


Jeg har nå endelig gått igjennom det meste av det jeg har, sortert videofilene og lagret disse i datert rekkefølge. Det blir en video fra dag en, og gjerne flere fra dag to og tre. Resten av turen ble det ikke filmet noe, unntatt en liten «topptur» som vi tok, tror gjerne det og var på dag tre.

I år skal jeg på tre turer som jeg regner som «hovedturer» for min del, en til Telemark, en til Børgefjell og en til Hardangervidda. På disse turene ønsker jeg å filme litt, for så å dele dette med dere på YouTube og her på bloggen. Men jobben med å redigere og publisere disse vil bli gjort mens minnet fremdeles er friskt, og jeg har også fått med meg at jeg må fremstå litt mer positiv enn det jeg gjør i mine 2020 videoer. Enkelt og greit, ikke lag video når du er gått helt tom og er sulten🙂

Video nummer en er fra turen innover til Langavatnet og første natten her. Turen inn til Langavatnet var ca. 5 km.Her fant vi en kjempe fin teltplass, og hadde den ikke vært så nær stien så hadde det muligens blitt to netter her 🙂

Hardangervidda tur 2020, video nummer en av …


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s