Ingen video denne fredagen…


Det ble ikke noen video klar til denne fredagen, jeg hadde egentlig tenkt å ha neste klar til i dag, men det lot seg ikke gjøre. Det ble litt travelt på jobb denne uken, og også med andre ting, pluss at jeg har mye mer «rot» i materialet jeg skal lage video av så da tar det plutselig vesentlig lenger tid å «sy» dette sammen til noe som er sånn noenlunde greit å publisere.

Beklager dette, men jeg kommer nok sterkt tilbake etter hvert. Jeg vil nok bruke litt mer tid på de neste video snuttene i og med at jeg nå tar ferie frem til slutten av mai. Jeg har valgt å bruke en del av mine verdifulle feriedager i mai og har da planlagt en liten tur til Blefjell i Telemark. Turen skulle egentilig gått til Femundsmarka men det ble en litt for stor kost for meg denne gangen.


Resten av Hardangervidda Turen 2020 videoene vil bli klippet og redigert sammen så snart som mulig etter denne turen. Jeg tipper at det fremdels kan bli 2-3 nye videoer til fra den turen. Problemet er at jeg sitter å klager så mye i det materialet jeg har tatt opp at jeg faktisk må klippe vekk masse, «lesson learned»…. Håper jeg 🙂


Jeg skal faktisk på ny Hardangervidda tur i år også, da går turen tvers over hele vidda fra Trondsbu til Haukeligrend. Denne turen er planlagt sammen med flere andre så jeg er litt usikker på om det er greit for dem at jeg filmer og jabber, men jeg skal i allefall spørre om lov 🙂


Gleder meg masse til å se Hardangervidda igjen, området er jo helt fantastisk!


Det var det, ville bare beklage mangel på fredagsvideo.

Ønsker dere alle samme en fantastisk helg!


https://tidal.com/browse/playlist/98767ae5-735f-407c-b797-5171316e833a

Følg gjerne bloggen:

Få nytt innhold levert direkte til innboksen din.

2 kommentarer om “Ingen video denne fredagen…

  1. Tusen takk for det 🙂
   Sekken blir garantert under 40 kg… (det må jeg jo greie etter hvert:-) )
   Vi stikker ut mellom 13 og 15 mai engang, og blir gjerne 3-4 dager ganger to.
   Det kommer litt an på værmelding og hvordan det går de første dagene.
   Fiskekort er handlet inn og teltplass område er lokalisert, så gjenstår det å se om virkeligheten er slik som jeg leser kart og legger plan 🙂

   Utrolig moro at du kommenterer, tusen takk!

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s