Camp Karmøy


Det ble ikke noe video redigering denne helgen, men det ble og blir masse foto redigering i Lightroom fra Adobe.

Jeg kommer til å oppdaterer alle tur og jakt bilder som jeg har lagret her og der, jeg vil samle alt på en plass for å få skikkelig kontroll på alt, redigerer bildene litt grovt for så å slette de fra sin orginale lokasjon. Jeg skal gjøre dette med alle mine bilder, men jeg har valgt å starte med alle med jakt og tur bilder.

Det første albumet er nettopp ferdig, dette er fra fra en hjortejakt vi ble invitert på til en «privat» skog sør på Karmøy. Det var meg, King Kenny og skogsforvalter Oddbjørn som var der den helgen 🙂

Dette var en utrolig flott helg der vi lærte en hel masse igjen. Jeg er ingen jeger, derfor er jeg 100% avhengig at noen gidder å ta oss med for å lære. Albumet er delt på både Adobe og på Flickr, det er en slow mo bål video og 30 + bilder.

Karmøy har et flott landskap, om enn noe gjenngrodd 🙂


Karmøy Jakt Camp fant sted forste helgen i oktober 2020, og det ble ingen fall selv om det var observet både hjort og elg i området. Jeg mistenker at det kan skyldes støy fra gjestene fra Sørlandet 😉

#LessonLearned …


Album på Flickr:

https://flic.kr/s/aHsmVzEMai

Album på Adobe:

https://turkompis.myportfolio.com/2020-10-camp-karmoy


2 kommentarer om “Camp Karmøy

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s