Nok en gang så bytter jeg notat app.

Nok en gang så bytter jeg notat app.

Denne gangen fra Evernote til Ulysses.

Evernote
Evernote

Evernote er mer forseggjort med farger, oppsett, tabeller og laget slik at «det du ser er hva du får», Ulysses blir nok mer som et tekstbehandlingsprogram der en må skrive i «Markdown» osv.

Ulysses er perfekt å skrive blogg innlegg med, dagbok, notater osv. og dette er faktisk det jeg bruker mest tid på, det seg være i Evernote, Nimbus eller annet.

Nimbus er faktisk en av de beste appene jeg har brukt det siste året, problemet med den var at den synkroniserte så tregt at jeg ikke kunne stole på den i jobb/møte sammenheng.

TickTick
TickTick

Sjekk lister, pakke lister og lignende har jeg i TickTick, og der tror jeg de blir, jeg elsker TickTick 🙂

Fantastical
Fantastical

Kalenderen jeg bruker heter Fanatstical, og lagring har jeg hos Dropbox.

Ulysses appen synker via iCloud, så det er mulig at jeg må oppgradere litt der, jeg ønsker ikke å endre på dette siden jeg må kunne stole 100% på denne appen. Jeg tar ingen sjanser med back up av filene når jeg går «all in».

Notion
Notion

Alle mine jobb notater (171 stk) forblir i Evernote inntil videre, det er greit å skille mellom jobb og privat også. Jeg har jo alle prosjekt oversiktene mine på jobb i Notion, så jeg kommer til å flytte jobb notater over dit før Evernote utløper.

Ulysses
Ulysses

Evernote kostet ca. 1000,- kr per år, Notion er gratis og Ulysses koster i underkant av 700,- Men nå som jeg gikk «all in» på Ulysses så har jeg også avsluttet dagbok appen min DayOne som kostet 385,- per år, DayOne skulle egentlig fornyes i morgen. Så da har jeg den appen jeg trenger til mitt bruk til ca. halve prisen av det jeg betalte tidligere.


Så nå er det bare å begynne å overføre alt 🙂


Og som vanlig:

Husk at vi er gjester i naturen, ikke kast søppel i naturen.

Rydd alltid opp og ta med deg ALT avfall hjem igjen 

God tur!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s