Velkommen til Turkompis.Blog 🙂

Dette er en blogg der innlegg kommer meget uregelmessig. Det blir skrevet litt om de turene vi har hatt, om utstyret vi bruker og erfaringene vi tar med oss. Det kan nok fort bli en del bilder i innleggene her, og jeg legger også inn våre YouTube videoer i innleggene. Jeg håper at noe av de som blor postet har kan være av interesse.

Siste poster

Påsken 2021

Påsken 2021 var planen å komme seg ut på tur om værmeldingen var bra. Vi hadde to tre alternativer, første valget var å gå opp til toppen av Ormtjønnfjellet i Telemark. Det ble førstevalget, og turen startet i lunch tider på skjærtorsdag, drøyde det til litt utpå dagen siden det regnet der oppe hele onsdagen,…

Continue reading → Påsken 2021

Pakkelisten min

Det finnes utallige pakkelister der ute, for meg er det helt nødvendig å ha pakkeliste som inneholder de viktigste tingene.

R-verdi på liggeunderlag

R-verdien på liggeunderlag gjenspeiler isoleringsevnen og forteller deg hvor godt liggeunderlaget isolerer mot bakken du ligger på.

Jomfruturen på Grimevann

I dag er jeg så heldig at jeg er blitt invitert med ut på isfiske på Grimevann her ved Lillesand, jeg trenger kun å ta med stol, varme klær og kaffe, resten ordner de.

Instagram Photo No. 14 – 20 (av 30)

Her fisker vi med både sluk, spinner og dupp. Men uten antydning til napp overhodet, og grunnen er nok at det faktisk ikke var fisk i dette vannet 🙂

The end – Instagram

Å poste Instagram bilde 1 av 30 osv. ble litt rotete her inne, og det tok alt for mye plass på «Velkomst Siden» (hjem)

Laster…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Follow Me

Get new content delivered directly to your inbox.